Tens diverses maneres de saber la talla d’anell que necessites, i tenint en comte que amb un mil·limetre de més o de menys ens canviara la talla, la millor manera manera i la que jo més recomano és…
ANAR A UNA JOIERIA I DEMANAR QUE ENS MEDEIXIN EL DIT.
Si aquesta opció no és viable, aqui et proposo altres opcions.
diametrointerno
1. Si disposes d’un anell per mesurar, posa’l sobre una cinta mètrica i amb MOLTA precisió apunta els mil·limetres de diàmetre INTERN de l’anell. Un cop mesurat, compara a la taula de més avall el numero de talla al que correspon per poder fer la comanda a la web.
Si l’anell cau entre dos talles et recomano demanar la gran.
2. També pots imprimir la taula de talles de més avall i determinar la talla col·locant l’anell a sobre dels cercles. Un cop col·locat assegurat d’encaixar el marge interior de l’anell amb el cercle blau, sense espais. No has de veure el cercle rosat si ho mires verticalment desde sobre.
Igualment, si l’anell cau entre dues talles et recomano demanar la gran.
3. Si l’anell ha de ser una sorpresa, pots preguntar a algun amic o familiar, o pots demanar que et deixin un anell seu en secret per comparar-lo a la taula de talles, o portar-lo a una joieria per què et diguin quina talla és. Recorda també que la mà dreta i la mà esquerra són diferents, per tant, les mides dels dits també ho seràn.